YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %-0,05
  • ALTIN
    %1,05
  • BIST
    %3,10
Yerköy’de Bin 600 Çam Toprakla Buluştu

Yerköy’de Bin 600 Çam Toprakla Buluştu

Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından tahsis edilen bin 600 fidan toprakla buluştu.
15042013camAğaçlandırma çalışmalarıyla Yerköy’ün yeşil bitki örtüsünü çoğaltmayı ve bu konuda genç kuşaklara örnek olmayı hedeflediklerini belirten Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Mesut Kaya, Yerköy’ün yeşil bir ilçe olması için ellerinden gelen tüm caba ve gayreti göstereceklerin ifade etti.
Gerçekleşen ağaçlandırma programında konuşma yapan Dernek Başkanı Mesut Kaya, ”Başkentteki Yerköylüler Derneği olarak kuruluşumuzu Ankara’da gerçekleştirdikten sonra ben ve arkadaşları istedik ki Yerköy’de Yerköy Şehitlerimizin Hatıra Ormanı olsun istedik.
Bu konuda bize Öz Orman İş Sendikası Başkanı Sayın Settar Aslan’ın çok büyük katkıları olmuştur.  Gerekli görüşmeleri sağlayarak bize Akdağmadeni çam fidanlığından bin 600 adet çam fidan getirterek bizlerde burada Şehit Aileleri, Yerköylü gönüllülerle birlikte Yerköy’de Yerköylü Şehitler Hatıra Ormanını oluşturduk.
İnşallah şehitlerimiz nur içinde yatarlar ve bizlerde burada bu çam fidanlarıyla ölümsüzleştirdik ve bunun farklı gururunu yaşıyoruz.”dedi.
Beyazıtoğlu çiftliği arazisinde gerçekleşen ağaç dikme programına, Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Mesut Kaya ve dernek üyeleri, MHP Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt ve ilçe teşkilatı, Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, şehit aileleri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Ahmet Ankara Bu Fidan Mesut

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji