YouTube

  • DOLAR
    %-0,09
  • EURO
    %0,23
  • ALTIN
    %0,02
  • BIST
    %0,80
Yerköy’de bir binada daha hasar meydana geldi

Yerköy’de bir binada daha hasar meydana geldi

Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem sonrası Yerköy ilçemizde hasar gören bir binada daha kolon patladı.
04022016binaÇiçekdağı ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem sonrası Yerköy ilçemizde hasar gören 5 katlı 20 daireli bina, taşıyıcı kolonlardan birisinin büyük gürültü ile patlaması ardından boşaltıldı.
Alınan bilgiye göre, Ayanoğlu mahallesi sanayi sitesi mevkiinde bulunan Doğan apartmanının taşıyıcı kolonlarından biri patladı.
Patlamanın etkisi ile bina sakinleri binayı boşaltırken, yetkililer bina çevresinde güvenlik önlemleri aldı.
Uzmanlar binaya giderek inceleme yaparken bodrum katındaki binayı taşıyıcı kolonun patladığı belirlendi. Binanın tehlike yarattığı göz önüne alınarak binaya giriş ve çıkışları önlemek için bina mühürlendi.
Apartman sakini Çağlar Demirer, yaptığı açıklamada, 10 Ocak’ta meydana gelen deprem sonrası AFAD ekiplerinin binada inceleme yaptığını ve herhangi bir sorun tespit edilmediğini söyledi.
Binada oturmaya devam ettikleri sırada büyük bir gürültüyle kolonlardan birinin patladığını ifade eden Demirer, “Yine deprem oluyor diye aşağıya indiğimizde binamızın kolonun patladığını gördük. Bunun üzerine yetkili kişilere duyurduk, gelip incelediler. İnceleme sonunda kapımıza mühür vuruldu. Eşyalarımızı alamadık ve mağdur olduk. Yapacak bir şey bulamadık. Yetkililer inşallah sesimizi duyarlar” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji