YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,94
  • BIST
    %1,77
Yerköy’de “Bu Benim Eserim Proje” Semineri

Yerköy’de “Bu Benim Eserim Proje” Semineri

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, “Bu Benim Eserim” proje kapsamında matematik, fen ve teknoloji öğretmenleri ile bir araya geldi.
20112012projeYerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, proje kapsamında ortaokul öğrencilerine yönelik matematik ve fen bilimleri çalışmaları gerçekleştirildiğini belirtti.
Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bilimi öğrencilere sevdirmek, bilim ve teknolojideki son gelişmeler, bilim ve toplum destekleme programları, Avrupa Birliği projeleri, “Bu Benim Eserim Projelerine” katılımı artırabilmek amacıyla toplantı düzenledi.
Okul yöneticileri, Matematik ve Fen Teknoloji öğretmenlerine, Yerköy 80. Yıl Ortaokulu konferans salonunda seminer programı düzenlendi.
Yerköy 80. Yıl Ortaokulu konferans salonunda gerçekleşen seminer programına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Yavuz, ilçe şube müdürler ve çok sayıda Matematik ve Fen Teknoloji öğretmenleri katıldı.
Programda katılımcılara konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz,” Bu Benim Eserim Proje çalışması ortaokulların 6. 7. ve 8. sınıflarına yönelik olarak gerçekleştirilmektedir. Öğrenciler matematik ve fen bilimleri alanlarında hazırladıkları projeler ile çalışmaya katılabilmektedir.
Bu alanlardaki konuların projelendirilmesi aşamasında, çalışmaların özgün, bilimsel, mantık çerçevesi içinde, estetik, uygulanabilir ve sosyal fayda sağlayıcı olması esas alınmaktadır.
İlköğretimde çalışan Matematik ve Fen Bilgisi öğretmen arkadaşlarıma, okul müdürü arkadaşlarıma her konuda olduğu gibi projeler konusunda da güveniyorum.”dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji