YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %-0,20
  • ALTIN
    %0,20
  • BIST
    %0,64
Yerköy'de bunalıma giren genç intihar etti

Yerköy'de bunalıma giren genç intihar etti

Yerköy’de psikolojik sorunları nedeniyle bunalıma giren genç kendini evlerine ait ahırda asarak intihar etti. Durumu öğrenen annesi ve babası ise sinir krizleri geçirdi.
26032012kayaEdinilen bilgiye göre olay Pazartesi gece saat 7.00 sıralarında Yerköy İlçemize bağlı Mengen köyünde meydana geldi.
Evde tek başına bulunan Murat Kaya (29) girdiği bunalım sonucu çamaşır ipi ile evlerine ati olan ahıra asarak intihar ettiği öğrenildi.
Ailesinin şüphesi üzerine ahıra giren aile, Murat Kaya’nın cansız bedeni ile karşılaştılar. Gördükleri karşısında sinir krizleri geçiren Kaya ailesi komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.
Olay yerine gelen Yerköy Cumhuriyet Savcısı yaptığı incelemenin ardından Murat Kaya’nın cansız bedeni evden çıkarılarak, Yerköy Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. walla çok üzüldüm haberi okuyunca. orta okulda aynı sınıftaydık…. ve haber için kullanılan resim de sanırım o dönemlerden… resmi görür görmez tanıdım…. isme bakınca şok oldumm……kalbi temiz bi arkadaştı.. kimseye bi zararı ve kötülüğü olmazdı… .mekanı cennet olsun….. Allah günahlarını affetsiisin..

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji