YouTube

  • DOLAR
    %0,38
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %1,14
  • BIST
    %-0,06
Yerköy'de Çalıştay Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Yerköy'de Çalıştay Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan “I. Gençlik Çalıştay”ının hazırlık toplantısı Yerköy Öğretmenevi ve A.S.O müdürlüğünde yapıldı.
04042013calistayYerköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celal Yılmaz başkanlığında düzenlenen toplantıda ilçedeki liselerden çalıştaya katılacak olan öğrencilere yapılacak çalıştayla ilgili kısa bir seminer de verildi.
Çalıştay hazırlık toplantısı hakkında bilgi veren Yılmaz ” Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak “Bugünün Gençleri Yarının Liderleridir.” düşüncesinden hareketle Mayıs ayı içerisinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçemizde ilk defa bir Gençlik çalıştayı düzenlemeye karar verdik.
Düzenleyeceğimiz çalıştay’a katılımcı olarak ta ilçemizde bulunan sekiz tane lisemize bir yazı yazarak bizlere beş öğrenci ismi bildirmelerini istedik.Okullarımızdan gelen isimlerle de 40 kişilik bir çalıştay grubu oluşturduk.Fakat bu çalıştay ilçemizde ilk defa düzenleneceği ve belki de öğrencilerimiz de hayatlarında ilk defa bir çalıştaya katılacakları için  acemilik çekmemeleri açısından Nisan ayı içerisinde iki tane hazırlık toplantısı yapmayı kararlaştırdık.Bugün de bu hazırlık toplantılarından ilkini gerçekleştirdik.” dedi.
Hazırlık toplantısında öğrencilere “Çalıştay nedir? Çalıştay’ın bileşenleri nelerdir? ve Bir Çalıştay nasıl düzenlenir? gibi sorular kapsamında kısa bir seminer verildiğini kaydeden Yılmaz “Öğrencilerimize çalıştay konusunda kısa bir eğitim verip onları bilgilendirdikten sonra çalıştayda konuşacağımız konuların neler olacağını belirttik.Ve öğrencilerimizden bir sonraki toplantıya hazır gelmelerini istedik.Nisan ayı içerisindeki yapacağımız ikinci hazırlık toplantısından sonra da Mayıs ayı içerisinde çalıştayımızı gerçekleştirmeyi planlıyoruz.Umuyorum çalıştay ilçemiz, gençlerimiz, eğitim sistemimiz ve ülkemiz için faydalı olur.” dedi.
Çalıştay konularının öğrencilerle paylaşılması ve öğrencilerden gelen soruların cevaplanmasından sonra toplantı sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Bu Gelen Ilk

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji