YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %-0,20
  • ALTIN
    %0,20
  • BIST
    %0,64
Yerköy’de çiftçilere traktör kullanma eğitimi

Yerköy’de çiftçilere traktör kullanma eğitimi

Yerköy ilçemizde çiftçilere traktör kullanma eğitimi verildi.
21022014egitimYerköy Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri ve Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği traktör sahiplerine Güvenli Traktör Kullanımı Projesi” kapsamında eğitim verdi.
Adalet Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda verilen eğitimde çiftçilere,  traktör kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar, kaza ve yaralanmalarda neler yapılması gerektiği konularında bilgiler verildi.
Yerköy Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Fehmi Oğuz, “Güvenli Traktör Kullanımı Projesi” kapsamında yürütülen eğitimde, kazaların asgari düzeye indirilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması için eğitim verildiğini söyledi.
Proje kapsamında, traktörlerin sebep olduğu kazaları azaltarak, sürücülerin doğru traktör kullanımını hedeflediklerini ifade eden Oğuz, şu ifadelerde bulundu:
“2013–2014 yılları arasında Türkiye genelinde yaygınlaştırılması planlanan “Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı Projesi” ile başta traktörler olmak üzere, trafik kuralları hakkında bilgilendirilmesi için toplanmış bulunmaktayız. Proje sayesinde, çiftçilerimizin güvenli sürüş tekniklerinin benimsetilmesi, doğru kullanımla tarımsal işlerin güvenli yapılmasının sağlanması, bu araçları kullananların aracı daha iyi tanıması, traktör sürücülerinin karayollarında kullanan tarım araçlarının sebep oldukları trafik kazalarının azaltılması amaçlanıyor” dedi.
Adalet Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda gerçekleşen eğitime, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Fehmi Oğuz’un yanı sıra,  İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Yıldız, Yerköy Ziraat Odası Başkanı Bahri Yılmaz ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji