YouTube

  • DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %-0,06
Yerköy’de Dkab Zirvesi Yapıldı

Yerköy’de Dkab Zirvesi Yapıldı

Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yerköy’de görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi (DKAB) öğretmenlerini zirvede buluşturdu.
07112013Dİ“Din Eğitiminde İnovasyon ve Kalite” teması ile derneğin SODES kapsamında açmış olduğu Fetih Gençlik Merkezinde buluşan öğretmenler din eğitimi alanında neler yapacaklarını görüştüler.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celal Yılmaz’ın açılış konuşmasını yaptığı zirvede bir araya gelen DKAB öğretmenleri zamana uygun ve öğrencilerin ihtiyaçlarına hitap eden bir din eğitimi konseptini ilçede oluşturmak için beyin fırtınası yaptılar.
Toplantıda, 8.sınıfların merkezi sınava hazırlanmaları için tedbir alınması, Etüd çalışması, Soru Bankası Oluşturulması ve Deneme Sınavı Yapılması, Değerler Eğitimi çalışmalarına ağırlık verilmesi, Ailelilerin Çocuğun Eğitim Süreci Hakkında Bilgilendirilmesi, Din Eğitimi alanında bütüncül yaklaşım sergilenmesi, Ergenlik Dönemi Konusunda Öğrenci ve Ailelerin Bilgilendirilmesi konular karara bağlandı.
Zirvede ayrıca öğrencilerin, katıla bileceği Kuran-ı Kerim meal yarışması 40 hadis ezberleme yarışması, Peygamber efendimiz ile ilgili kitap okuma yarışması düzenlenmesi kararına varıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
dkab yap?ld? zirvesi

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji