YouTube

  • DOLAR
    %-0,16
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,66
  • BIST
    %-0,05
Yerköy'de Eğitim Masaya Yatırıldı

Yerköy'de Eğitim Masaya Yatırıldı

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yerköy’de eğitimde başarı seviyesini yükseltmek için okul müdürleri ile bir araya gelerek toplantı düzenledi.
28052013meb2İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz’un başkanlığında gerçekleşen değerlendirme toplantısı Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi konferans salonunda gerçekleşti.
Okulların ihtiyaç ve eksiklikleri hakkında bilgi alışverişinde bulunulan toplantıda, Yerköy’de eğitimde yaşanan sorunlar, eğitim seviyesi ve istenilen hedeflere ulaşılması noktasındaki çalışmalar, ilçe genelinde hizmet veren okulların ihtiyaç ve eksiklikleri görüşüldü.
2012–2013 eğitim ve öğretim yılı değerlendirilerek, mevcut okulların sorunlarının görüşüldüğü toplantıda Yavuz, Yerköy Eğitimi hakkında çeşitli bilgiler verdikten sonra, “Yerköy İlçemizde geçen yıla göre sınavlarda kazanılan başarı oranlarında artış olup olmadığını ve bu konuda eğitim çıtamızı yükseltmek için burada toplanmış bulunmaktayız.
Yerköylü çocuklarımız ve velilerimiz eğitimde başarıyı hak etmektedirler. Bizler öğretmenler olarak öğrencilerimiz için daha fazla çalışmalıyız. Öğrencilerimiz için emek, zaman ve alın teri dökmeliyiz. Emek verildiğinde göreceğiz ki, ilçemizde eğitim de başarımız kat ve kat artacaktır.”dedi.
Okul ve veli işbirliğinin sağlanması gerektiğinin altını çizen Yavuz, velilerin okula çekilmesi için gerekli çalışmaların yapılması, başarının en önemli etkisi olduğunu vurguladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
e?itim Masaya yat?r?ld?

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji