YouTube

  • DOLAR
    %0,39
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %0,53
  • BIST
    %-0,85
Yerköy’de eğitim masaya yatırıldı

Yerköy’de eğitim masaya yatırıldı

Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Yerköy’de Eğitimde başarı seviyesini yükseltmek için toplantı düzenledi
12042012egitimYerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, 5 Nisan Perşembe günü Necati Şentürk başkanlığında İl Eğitim Değerlendirme toplantısı sonrasında oluşturulan 35 maddelik gündemi görüşmek için Kaymakamlık toplantı salonunda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç, Şube Müdürleri Mahli Erkem, Şaban Erdal Aktaş ve Yerköy İlçe Merkezine bağlı ilköğretim ve ortaöğretim okulu müdürleri ile bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulundular.
Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, Yerköy’de eğitimde yaşanan sorunlar, eğitim seviyesi ve istenilen hedeflere ulaşılması noktasındaki çalışmalar, ilçe genelinde hizmet veren okulların ihtiyaç ve eksiklikleri hakkında görüşüldü.
Gerçekleşen değerlendirme toplantısında, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç tarafından oluşturulan 35 maddelik kararlar ve sonuçları değerlendirildiği.
Değerlendirme toplantısında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç, Yerköy Eğitimi hakkında çeşitli bilgiler verdikten sonra, İlçe Kaymakamı Gale, yaptığı konuşmada “ Yerköy İlçemizde geçen yıla göre sınavlarda kazanılan başarı oranlarında artış olup olmadığını be bu konuda eğitim çıtamızı yükseltmek için burada toplanmış bulunmaktayız.
Yerköylü çocuklarımız eğitimde başarıyı hak etmektedirler. Bu yüzdendir ki siz öğretmenler olarak daha fazla gayret, emek, zaman ve alın teri döktüğünüz zaman göreceğiz ki Yerköy İlçemizde eğitim de başarımız kat ve kat artacaktır.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. yerköyde özel okul ve özel ögretmenler istiyoruz.burdaki okullara bakınıyorum dışarda nöbet tutması gereken ögretmenler olmasına ragmen hiçbir okullarda yok ben nasıl güvenip çocugumu okula gönderebilirim.cadde üstü okullarda özellikle.daha yeni ögretmenler daha genç ve egitime ögretime önem veren ögretmenler istiyoruz.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji