YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %-0,28
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %3,10
Yerköy'de Esnafa Kitap Hediye Edildi

Yerköy'de Esnafa Kitap Hediye Edildi

Kitap Gönülleri Platformu tarafından yürütülen “Hediye Kitap Projesi” kapsamında gönderilen Hekimoğlu İsmail’in “ İyiliğin Kaynağı” kitabı Yerköy ilçe esnafına hediye edildi.
29032012kitapHediye Kitap Projesi hakkında bilgi veren Kitap Gönüllüleri Platformu Yerköy Temsilcisi Sebahattin Bircan, “İstanbul’da bir grup gönüllü iş adamı tarafından başlatılan ve yerel ayağı yine bir grup kitap gönüllüsü tarafından yürütülen projede amacın kitap okunmasını sağlamak” olduğunu ve bunun için belirlenen kitapların her ay aralarında Yozgat’ında olduğu Türkiye’nin değişik illerine insanlara hediye edilmek üzere gönderildiğini belirtti.
Hediye kitapların üzerine “ Lütfen bu kitabı okuduktan sonra başkasına hediye ediniz. Bir hayra sebep olan onu yapan gibidir. (Hadis-i Şerif) ” yazılı stickerların yapıştırılıp bazen hediye edilerek bazen de insanların göreceği yerlere bırakılarak insanlara ulaştırıldığı projede “ Oku ve Okut ” mantığıyla hareket edildiğini söyleyen Bircan “ Geçen sene gelen kitaplarımızı ilçemizde faaliyet gösteren 20 farklı meslek grubuna hediye etmiştik. Bu sene arkadaşlarımızla yaptığımız istişare sonucunda kitapların en çok okunabileceği mekâna sahip meslek grubu olarak berberleri belirledik. Ve ilçemizdeki berberlerden 20 tanesini dükkânlarında ziyaret ederek kitaplarımızı kendilerine takdim ettik. Umarım kitapların okunması konusunda hedeflerimize ulaşırız.” dedi.
Son olarak Hediye Kitap Projesi kapsamında daha önce gelen kitapların öğrencilere, öğretmenlere, ilçe esnafına hediye edildiğini ve Türkiye çapında yürütülen böyle büyük bir projede yer almaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Bircan, insanların hediye kitaplardan son derece memnun kaldığını, onlardan aldıkları olumlu geri bildirimlerle önümüzdeki günlerde birçok farklı kitabı hediye olarak dağıtmaya devam edeceklerini ifade etti.
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji