YouTube

  • DOLAR
    %-0,03
  • EURO
    %-0,09
  • ALTIN
    %0,67
  • BIST
    %1,77
Yerköy’de Güvenli Trafik Konferansı Düzenlendi

Yerköy’de Güvenli Trafik Konferansı Düzenlendi

Yozgat’ın Yerköy’de “Trafik Haftası” etkinlikleri kapsamında eğitimci-yazar İzzet Eker’in verdiği Güvenli Trafik konulu bir konferans düzenlendi.
07052015okul80.Yıl Yerköy Ortaokulu Kenan Uçarsu çok amaçlı salonunda düzenlenen konferansa Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü vekili H.Hüseyin Asar, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
2005 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası omurilik felci olan ve tekerlekli sandalye de hayatını devam ettiren İzzet Eker “ Ülkemizde maalesef her yıl trafik kazalarında binlerce insanımız hayatını kaybetmekte ve birçoğu da yaralanmakta ve hatta sakat kalmaktadır. Trafik kazalarını belki engelleyip sıfıra indiremeyiz ama alınacak basit tedbirlerle ölüm ve sakat kalma olaylarını en az orana indirebiliriz.” dedi.
Konferansa katılan öğrencilerden birer trafik gönüllüsü olmalarını ve ailelerini araç kullanırken hıza dikkat etme, emniyet kemeri takma ve trafik kurallarına uyma konusunda uyarmalarını isteyen Eker “Eğer ailelerinizin ve sizin güvenli yolculuk yapmasını istiyorsanız trafikte yapılan basit hataların büyük ve önemli sorunlara yol açtığını unutmamalısınız. Bir yere çabuk gitmekten ziyade güvenli ve sağlam bir şekilde gitmek daha önemlidir. Benim bu durumumdan hepinizin ibret almasını ve ailelerinizi birer müfettiş gibi denetlemenizi istiyorum” şeklinde konuştu.
Konferans sonunda Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü vekili H.Hüseyin Asar tarafından günün anısına İzzet Eker’e plaket verildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji