YouTube

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,01
  • BIST
    %-0,50
Yerköy’de Güvercinlerin Yem Arayışı

Yerköy’de Güvercinlerin Yem Arayışı

Yerköy İlçemizde, soğuk hava insanlar kadar sokakta yaşayan hayvanları da olumsuz etkiledi
21012012guvercinYerköy’de güvercinlerin toplu halde yaptıkları hareketler güzel görüntü oluştururken, yere saçılan yemlerden yiyebilmek için birbirinin üstüne çıkan güvercinler, ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu.
Kış mevsiminin gelmesi ve havaların soğuması nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan güvercinler buğday ekilin alanları ve Toprak Mahsulleri Ofisi Yığınlarını istila etti.
Yerköy Devlet Hastanesi mevkisinde yem arayan güvercinlerin, sürü halinde uçtukları sırada yoldan geçen vatandaşların ilgisini çekiyor.
Güvercinlerin şiddetli rüzgâra rağmen kanat çırpmalarının oluşturduğu ses ayrı bir güzellik ortaya çıkardığını ifade eden mahalle sakinlerinden Çelebi Ece, Toprak Mahsulleri Ofisine ait yığınların bulunduğu alanda sürü halinde yemlenen güvercinler, yemlerini yedikten sonra gökyüzüne yükseldiklerini belirti.
Ece, “TMO Yerköy Şube Müdürlüğüne ait yığınlardan ara ara kamyonlarla buğday ve arpa nakliyatı yapılmakta. Bunu gören güvercinler yığınların etraflarına dökülen yemleri yiyorlar.  Yemlerini yedikten sonra hep birlikte havada uçuşan güvercinler, şehrin semalarında seyrine doyumsuz bir manzara oluşturmakta” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji