YouTube

  • DOLAR
    %-0,16
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,66
  • BIST
    %-0,05
Yerköy’de HAMİ-YET Projesi hayat buluyor

Yerköy’de HAMİ-YET Projesi hayat buluyor

Yerköy İlçe Kaymakamlığı, ilçedeki yetimlerin ve annelerinin sosyal ihtiyaçlarının karşılanması ve bu ailelere psikolojik destek sağlanması amacıyla Koruyucu Yetim Destek Projesi (HAMİ-YET) başlattı. 
05022013hamiyetYerköy Kaymakamlığı tarafından düzenlenen HAMİ-YET Koruyucu Yetim Aile Destek programı İlçe merkezinde bulunan eşi vefat etmiş Annelere İlçe Halk Eğitim Merkezi binasında düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.
Toplantıya Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyet Üyeleri, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Nursema İnan ile çok sayıda HAMİ-YET annesi katıldı.
Toplantıda konuşma yapan Yerköy Kaymakamı Bayram Gale “Projenin en büyük amaçlarından birisi çocuklarımızın yalnız olmadıklarını onlara hissettirmek olduğunu ve projenin uygulanabilmesi için HAMİ-YET Annelerinin daha çok destek olması gerektiğini” ifade etti.
Proje kapsamında sosyal beceriler, çeşitli kurslar, eğitim ve rehberlik çalışmalarının yanı sıra Yerköy yöresine uygun sosyal faaliyetlerin düzenlenmesi planlandığını ifade eden Gale, HAMİ-YET kapsamında ilçemizde bulunan öğretmenler tarafından gönüllü olarak, teknik destekler de sağlanacağı belirtildi.
Toplantı sonrasında HAMİ-YET Anneleri böyle bir Projenin Yerköy’de uygulanmasından dolayı son derece memnun olduklarını, Yerköy Kaymakamı Bayram Gale‘ye teşekkür ettiklerini belirttiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Eden Gale Halk Proje

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji