YouTube

  • DOLAR
    %-0,09
  • EURO
    %0,23
  • ALTIN
    %0,02
  • BIST
    %0,80
Yerköy'de hazırlanan “Çizgi İzleyen Robotlar” Yozgat'ı temsil edecek

Yerköy'de hazırlanan “Çizgi İzleyen Robotlar” Yozgat'ı temsil edecek

Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından hazırlanan Yiğit ve Kürşat adlı robotlar 17–18 Mart’ta tarihlerinde gerçekleşecek olan 9. ODTÜ Robot Günlerinden Yozgat’ı temsil edecekler.
17032012robot17–18 Mart’ta 9. ODTÜ Robot Günleri’ne katılmak üzere Ankara’ya gidecek olan Yiğit ve Kürşat adlı robotlar Yozgat’ı temsil edeceklerini ifade eden Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Muammer Almacı, “Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Robot kulübü öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan Yiğit ve Kürşat adlı robotlar 17–18 Mart 9. ODTÜ Robot Günlerinde temsil etmek için son hazırlıkları tamamlandı.”ifadelerinde bulundu.
Yiğit ve Kürşat adlı robotlar hakkında açıklamada bulunan Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Muammer Almacı, “Orta Doğu teknik Üniversitesi tarafından organize edilen Uluslararası “ODTÜ Robot Günlerinde” Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alan öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan Yiğit ve Kürşat adlı “Çizgi İzleyen Robotlarımızı” Yozgat’ımızı temsil edeceklerdir.
Okulumuz Robot kulübü öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan Yiğit ve Kürşat adlı Çizgi İzleyen Robotlarımız Yozgat’ımızı en iyi şekilde temsil etmek için gece gündüz demeden hazırlanmıştır. ”dedi.
17–18 Mart tarihlerinde ODTÜ Kültür Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ve Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Robot kulübü öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan “Çizgi İzleyen Robotların” gerçekleşecek olan yarışmalarda, dereceye girmesi temennisinde bulundu.
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji