YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %1,05
  • BIST
    %2,62
Yerköy’de hırsızlık yapan 4 kişi tutuklandı

Yerköy’de hırsızlık yapan 4 kişi tutuklandı

Yerköy İlçe”” Jandarma Komutanlığı ve Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, düzenledikleri operasyonda çiftçilere ait sulama sistemi aparatlarını çalan hırsızları suçüstü yaptı.

IMG_1Yerköy ilçemize bağlı Akpınar köyünde hırsızlık yapılacağı bilgisini jandarma ekipleri, akşam saatlerinde Akpınar köyüne önleyici kolluk devriyesi gönderdi.
Kolluk devriyesinin, N.A. isimli çiftçinin evinin yanında bir kamyonetin park halinde olduğunu görmesi üzerine yapılan kontrolde, M.S., A.Ş. M.T., N.C. ve R.K.,  N.A.’ya ait sulama malzemelerini çalarken suçüstü yakalandı.
Jandarma ekipleri, M.S., A.Ş. M.T., N.C. ve R.K.,  250 adet 75’lik mandallı yağmurlama siprint takımını çaldıklarını tespit ettiler.
Yaptıkları araştırmada, olaya karışan M.S., A.Ş. M.T., N.C. ve R.K.,  jandarmadaki işlemleri sonrası Yerköy Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.
Savcılık işlemleri sonrası mahkemeye çıkarılan A.Ş. M.T., N.C. ve R.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken M.S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. s.a cok güzel iş yapmışınız ama isimlerini yazınki dost mu düşmanmı bilelim hırsızların.. yarın çıkınca senin benim evimi iş yerimi soymayacağı ne malüm ?

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji