YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %3,10
Yerköy’de İnternet Kafeler Denetlendi

Yerköy’de İnternet Kafeler Denetlendi

Yerköy ilçesinde polis, internet kafeleri kurallara uygun çalışıp çalışmadığını denetledi
30112012polis1Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro ve Ekipler Amirliği’ne bağlı 10 polisin katıldığı denetimle okul çevrelerinde ve mahallelerde bulunan 12 internet kafe denetlendi.
Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği 10 polis memuru ile gün içinde 12 internet kafeyi kurallara uygun çalışıp çalışmadığını, kafelerde kimlik sorgulaması ve kafelerin çalışma belgelerini kontrol etti.
Kontroller sırasında 55 kişi, Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusundan geçirilirken, kafeler’de, 12 yaş altı küçük yaş uygulamasına uyulup uyulmadığı denetlendi.
Yerköy İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Cibelek, Emniyet Müdürlüğü tarafından Kaymakamlık ve Yerköy Cumhuriyet Başsavcılığından alınan izin doğrultusunda, okul çevrelerinde ve mahallelerde bulunan internet kafeler’de denetim yapılması kararlaştırıldı.Öğle saatlerinde Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan görev dağılımının ardından, Asayiş Büro ve Ekipler Amirliği’ne bağlı 10 polis 12 internet kafeyi denetlemek üzere yola çıktığını ifade etti.
İlçe Emniyet Müdürü Cibelek, Yerköy’de gerek internet kafeler olsun gerekse kahvehanelerde denetimlerin aralıksız olarak süreceğini belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. birde şu cadde üzerindeki traktör galerilerini denetleseler…adamlar külhan beyi gibi apartman önlerine arabalarını traktörlerini koyup satış yapıyorlar..zabıta ne yapıyor ? hiçbir şey..biran önce bu soruna el atılmalı..

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji