YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %0,02
  • ALTIN
    %0,19
  • BIST
    %-0,06
YERKÖY'DE KAR TEMİZLİĞİ YAPILDI

YERKÖY'DE KAR TEMİZLİĞİ YAPILDI

Yerköy Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yoğun kar yağışı sonrası caddelerde kar temizliği yapıldı.
10012012kar1Yerköy İlçe merkezinde kar kalınlığının 10 santimetreye ulaşmasıyla birlikte belediye ekipleri, özellikle ana caddelerde biriken kar kütlelerini temizlemeye başlarken, buzlanmaya karşı da tuzlama çalışması yaptı.
Yerköy Belediyesi, Yerköy İlçemizde iki gündür aralıklarla devam eden kar yağışı sonucu cadde ve sokaklarda biriken karı temizlemek için tüm imkânlarını seferber etti.
Yerköy İlçe merkezinde kar kalınlığının 10 santimetreye ulaşmasıyla birlikte hayatın felç olmaması için, özellikle ana caddelerde biriken kar kütlelerinin şehir içi trafiğin ve vatandaşlar yaya kaldırımlarda yürümekte güçlük çekmemesi için belediye ekipleri ilçe merkezinde karla mücadele çalışmaları gün boyunca aralıksız devam etti.
Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, “Yerköy Belediye ekiplerimiz, ilçemizde etkili olan kar yağışı ve etkili olan kış şartlarına rağmen tuzlama ve kumlama çalışmaları aralıksız sürdürmektedir.”dedi.
Ağaoğlu, “Pazartesi günü sabah saatlerinde başlayan ve giderek etkisini arttıran kar yağışından dolayı Yerköy Belediyesi kar temizleme ekipleri, ilçemizin muhtelif bölgelerinde tuzlama ve kumlama çalışmaları ara ara devam etmektedir.
Yerköy belediyesi olarak karla mücadelede başarılı olmak için elimizden gelen tüm çaba ve gayret içerisinde çalışmalarımız devam etmektedir.
İlçemizde etkili olan kar yağışlarında Yerköy Belediyemize bağlı 60 karla mücadele personelinin 2 vardiya halinde gece ve gündüz olmak üzere çalışmaktadır.
Kar temizleme ve buzlanmayı önlemek için bugüne kadar kar ve buzlanmayla mücadelede 20 ila 30 ton arası tuz kullanıldı.
Özveriyle vardiyalı çalışan ve gece geç saatlere kadar ekiplerimizin hizmetlerinden vatandaşlarımız oldukça memnun. Ben de fedakârca tuzlama ve temizleme çalışması yapan işçi kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji