YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköy’de “Kırk Hadis Kırk Çizgi” Sergisi

Yerköy’de “Kırk Hadis Kırk Çizgi” Sergisi

Yerköy 80. Yıl Orta Okulunda ”Kırk Hadis Kırk Çizgi” sergisi açıldı.
19042013krıkYerköy 80. Yıl Orta Okulunda, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde “Kırk Çizgi Kırk Hadis” Sergisini gezenlere hadisler ve çizgilerle Peygamber Efendimizden güzel mesajlar verildi.
Çizgi diliyle hadisleri anlatan ve onların içeriğini yansıtan kırk çalışmadan oluşan serginin açılışına Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celal Yılmaz, öğretmen ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Sergi açılışında Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, ”İlçemizde sosyal etkinlikler ve kültürel çalışmalar kapsamında, 80. Yıl Ortaokulu Din kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmenlerimiz tarafından, “Kırk Çizgi Kırık Hadis” adın da bir çalışmamız oldu. İnşallah, ilçemizde sosyal ve kültürel etkinlikleri yayınlaştırma çerçevesinde. Bu çalışmaların olması ilçemiz adına çok önem arz etmektedir. Ve bu tür çalışmaların yapılması ilçemizde, daha iyi işler olacağına inanıyor hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.
Yavuz’un konuşması sonrasında, sergi hakkında açıklama yapan 80. Yıl Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Halit Arapoğlu ise, “ Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile düzenlemiş olduğumuz olduğumuz bu sergimizde,  kırk çıtayla hadisimizi sergiliyoruz. Bu çizgiler, modern çizgiler ve hadislerin ifade edilmesi göstermektedir.
Okullar hayat olsun projesi kapsamında, okulumuzda böyle bir serginin düzenlenmesinde ve velilerimizin öğrencilerimizin böyle bir sergiyi okulumuzda gezmesinden oldukça memnunuz. Okullarımızda bu tür, sosyal etkinliklerimiz, kültürel faaliyetlerimiz olduğu sürece, okulların daha da hayat bulacağını ve projenin amacına ulaşacağına inanıyoruz. “dedi.
Kırk Hadis Kırk Çizgi sergisi 18-20 Nisan tarihleri arasında Yerköy 80. Yıl Orta Okulunda açık kalacak.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji