YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,36
  • BIST
    %1,91
Yerköy'de Kitap Kurtları Ödüllendirildi

Yerköy'de Kitap Kurtları Ödüllendirildi

Kitap okuma kampanyasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
11112013kitapGün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından SODES kapsamında açılan Fetih Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kitap okuma kampanyasında derece elde eden öğrencilere ödülleri takdim edildi.
Kampanya hakkında bilgi veren dernek başkanı Bahattin Karabulut, amaçlarının çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı, öğrenciler arasında okuma kültürünü yaygınlaştırmak için düzenlediğini ifade ederek şu şekilde konuştu;
“Kitap Kurtları Kampanyası, 01 Ekim 2013 tarihinde başlayıp 30 Temmuz 2014 tarihinde sona erecektir. 10 ay boyunca sürecek kampanyada her ay en fazla kitap okuyan on öğrencimize kitap hediye etmeyi düşünüyoruz. Umarım bu sayede hem kitap okuyan öğrenci sayısı artar hem de öğrencilerimizde kitap okuma kültürü gelişir” dedi.
Yerköy’de kitap okumayla ilgili 10 ay sürecek uzun soluklu bir kampanyaya imza atmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Karabulut “Yine 10 ay sürecek Burası Neresi” isimli fotoğraf yarışması ve “Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası”na ilaveten bu yeni kampanyayla üzerimize düşen sorumluluğu bir nebze yerine getirmeye çalışıyoruz. Köklü bir sivil toplum kuruluşu olarak toplum yararına hizmetlerimiz devam edecektir” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Kitap kurtlar?

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji