YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
Yerköy'de Kombine Kanal Açma Aracı Hizmette

Yerköy'de Kombine Kanal Açma Aracı Hizmette

Yerköy Belediyesi, halka hızlı ve kaliteli hizmet verme amacıyla, Kombine Kanal Açma Aracı satın alarak araç filosuna yeni bir hizmet aracı daha ekledi
27032013bldGeçtiğimiz günlerde Yerköy Belediyesi araç filosuna dahil olan ve Fen İşleri Müdürlüğü görevleri kapsamında “Kombine Kanal Açma” aracı da Yerköylülerin hizmete sunuldu.
Yerköy Belediye Başkan Mehmet Ağaoğlu, “Kanal açma çalışmalarında kesin ve hızlı sonuca ulaşmayı kolaylaştıracak olan araç,20 metrederinliğe kadar inip çakıl, moloz, kum, toprak, cam, yaprak, tuğla gibi tıkanıklığa sebep olan her nevi atık malzemeyi 200 bar basıncıyla vakumlayabiliyor.”dedi.
Kısa sürede sonuç almaya yönelik hizmete giren “Kombine Kanal Açma” aracı Yerköylülere ihtiyaç duyduklarında hizmet verebileceğini ifade eden Ağaoğlu, vatandaşların sel baskını, kanalizasyon tıkanıklığı gibi sorunlarla karşılaştıklarında Yerköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü arayarak yardım alabileceklerini belirti.
Ağaoğlu,  “Yerköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce, 1 adet Kombine kanal açma ve temizleme aracı alımı ihalesi sonucu alınan aracımız Yerköylülere hizmet vermeye başlamış bulunmakta.
Yaklaşık maliyeti 319 bin TL olarak belirlenen ihaleyi 300 bin TL lira teklifiyle bir firma almıştır. Yerköy’de ilçemizin altyapısında yaşanan sorunların çözümünde kullanılmak üzere 300 bin TL’ye satın alınan kombine kanal temizleme aracımız, İnşallah bu ay içerinde başlanması planlanan asfalt çalışmalarımızın tamamlanması ile Yerköy Belediyesine ve Yerköylülere büyük katkı sağlayacaktır.
Yerköy’ü her yönüyle yaşanabilir ve modern bir kent haline dönüştürmek için çalıştıklarımız aralıksız devam ediyor.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji