YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,58
  • BIST
    %-0,73
Yerköy'de Kuran-ı Kerim okuma yarışması

Yerköy'de Kuran-ı Kerim okuma yarışması

Yerköy Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından, güzel Kur’an-ı Kerim okuma ve Peygamberimizin Hayatı ile ilgili ödüllü bilgi yarışması düzenlendi.
29032012kuranYerköy Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından gerçekleşen, güzel Kur’an-ı Kerim okuma ve Peygamberimizin Hayatı ile ilgili ödüllü bilgi yarışmasına Yerköy İlçe Müftüsü A. İkbal Aydın, daire amirleri, okul müdürleri, İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda veli katıldı.
Yarışma öncesi bir konuşma yapan Yerköy Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi Müdürü Halit Arslan, “Bugün yapılan yarışmanın amacı, okul içi mesleki uygulama etkinlikler programı çerçevesi dahilinde, Yerköy Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen, güzel Kur’an-ı Kerim okuma ve Peygamberimizin Hayatı ile ilgili ödüllü bilgi yarışmaları için burada toplanmış bulunmaktayız.
Okulumuz, öğrencileri arasında düzenlenen bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin bilgi, kültür ve becerilerini daha iyi sergilemek amacıyla, öğrencilerimiz arasında kaynaşmayı, okul içi dayanışmayı sergilemek için, güzel Kur’an-ı Kerim okuma ve Peygamberimizin Hayatı ile ilgili ödüllü bilgi yarışması gerçekleştirmiştir.”dedi.
Yerköy Merkez Kur’an Kursu konferans salonunda gerçekleşen yarışma sonucu öğrenciler arasında, güzel Kur’anı Kerim okuma ve Peygamberimizin Hayatı ile ilgili ödüllü bilgi yarışmasında birinci, ikinci ve üçüncülere Müftüsü A. İkbal Aydın ve okul müdürü Halit Arslan tarafından hediyeleri takdim edildi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji