YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,94
  • BIST
    %1,77
Yerköy'de “Kutlu Doğum Haftası” Kutlandı

Yerköy'de “Kutlu Doğum Haftası” Kutlandı

Yerköy Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi ve Yerköy İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen “Kutlu Doğum Haftası” kutlandı. 
19042013imamPeygamber Hz. Muhammed (S. A. V. )’in dünyaya gelişinin 1442. yıl dönümü münasebeti ile Yerköy İlçe Müftülüğü ve Yerköy Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi tarafından, Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu konferans salonu’nda “Kutlu Doğum Haftası” dolayısı ile konferans düzenlendi.
Yerköy Adalet MYO toplantı salonunda gerçekleşen programa Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu Genel Sekreteri Oğuz Duygu, ilçe parti başkanları, sivil toplum kuruluşları, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ve Kuran tilaveti ile başlandı.
Yerköy Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi Müdürü Celal Akdoğan açılış konuşması yaptı.
Açılış konuşmasında Akdoğan,”20 Nisan 2013 Hz. Peygamber Muhammed Mustafa (SAV)’in dünyaya teşriflerinin 1442. Yıl dönümü münasebetiyle buraya toplanmış bulunmaktayız.
İnşallah bu gece ve bu hafta yapacağımız bütün etkinlikler maksadına ulaşır. Bu yıl Yerköy ilçesi olarak bir ilki gerçekleştirdik. Bir haftanın tamamına yakın bir etkinlik programı hazırlanmış bulunmakta.  Bizler istedik ki diğer şehirlere yapılan haftalık programı ilçemize bu şekilde yapalım ve Efendimizi tanımaya, tanıtmaya ve anlamaya çalışalım istedik. “dedi.
Akdoğan’ın konuşması sonrasında, Yerköy Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından okunan dualar, şiirler ve koro gösterisi ile program devam etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji