YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköy’de Lutfullah Kayalar coşkusu

Yerköy’de Lutfullah Kayalar coşkusu

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Lutfullah Kayalar’ın Yerköy İlçemizde seçim karargahı üç eski bakanın da katılımı ile coşkulu bir şekilde açıldı.
15102015kayalarYozgatlı’nın 1 Kasım’da ortaya koyacağı irade, Türkiye’nin umut bağladığı yeni bir oluşum hareketinin de başlangıcı olacak.
Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye eski bakanlarından Lütfullah Kayalar, Yerköy’de seçim karargahı açtı. Açılış öncesi halkı otobüsle selamlayan Kayalar, kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada; “Siyaset, buralara çıkıp, alnı açık konuşabilmektir. Dün yaptık, bugün alnımız açık, başımız dik sizlerin karşısına çıktık konuşuyoruz” dedi.
Bağımsız Milletvekili adayı Lutfullah Kayalar, yoğun seçim programının Yerköy durağında konvoy eşliğinde ilçeye giriş yaptıktan sonra halkı selamladı. Karşılaştığı yoğun ilgi karşısında karargah alanına gelmekte güçlük çeken Kayalar, burada otobüs üzerinde halka yaptığı konuşmada ilk milletvekili olduğu günden itibaren her zaman Yozgat’ın hizmetinde olduğunu söyledi.
Kayalar, seçim karargahının bulunduğu ilçe merkezine geldiğinde otobüsten inip, esnafı ziyaretinde bulundu, sokakta karşılaştığı vatandaşlarla ayak üstü sohbet etti. Karargah önünde toplanan kalabalığın isteğini kırmayan Kayalar, seçim otobüsü üzerine çıkarak, bir konuşma yaptı.
HİZMET İÇİN ÇALIŞTIM
Kayalar, görevde bulunduğu dönem içerisinde Yozgat’a ve Türkiye’nin her bölgesine en iyi hizmeti verebilmek için çalıştıklarını belirterek, ”Hizmet ederken resmi kurumlara siyaseti sokmadık, kimseye baskı yapmadık, herkesin düşüncesine saygı duyduk. O nedenle siyaset alanında yüzümüz ak, başımız dik. Siyaset; alın alına, göz göze bakarak yapılır. Siyaset, buralara çıkıp, alnı açık konuşabilmektir. Dün yaptık, bugün alnımız açık, başımız dik sizlerin karşısına çıktık konuşuyoruz” dedi.
BAĞLANTIM YOK!
Siyasetin gözden göze, alından alınana samimiyet ölçüsünde yapıldığını söyleyen Kayalar, 30 yaşında milletvekili olarak girdiği Türk siyasetinde her zaman Yozgatlı’dan aldığı güç ve destekle siyaset yaptığını vurgulayarak:
“Benim Doğu ve Güney Doğu’daki gibi aşiret bağlantım yok. Mezhepsel olarak bir bağlantım yok. Cemaat ve lobi faaliyetleri olmadan Yozgat’ta yaptığım hizmetlerle bağımsız aday oldum. Benim Yozgat ve Yozgatlı’dan başka bir desteğim ve bağlantım olmadı” diye konuştu.
TARIM DOSTU OLDU
Türkiye’nin önemli tarım bölgelerinden olan Yozgat’ta bakanlığı döneminde tarım alanlarının sulanması noktasında hizmetler yaptıklarını hatırlatan Kayalar, ”Tarım alanlarını sulamak üzere barajlar, göletler yaptırdık. Bunlara bugüne kadar bir yeni ilave yok. İstedik ki; kurak topraklar sulansın, çiftçimiz, köylümüz daha bol ve kaliteli ürünler üretip, ekonomik yönden de güçlensin. Dün yaptık, yarın görev verdiğiniz takdirde yine yaparız” diye konuştu.
Kayalar, konuşmasının ardından seçim karargahının açılışını gerçekleştirdi, bu arada daha önce birlikte aynı kabinede görev yaptığı arkadaşlarının sürpriz ziyaretiyle karşılaştı.
Kayalar, Yerköy ilçesinde esnaf ve köy ziyaretlerini sürdürdü. Bazı vatandaşlar, Kayalar’a sarılıp, sevinç gözyaşı döktü.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji