YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,27
  • ALTIN
    %-0,17
  • BIST
    %0,87
Yerköy’de madde bağımlılığı ile mücadele başlatıldı

Yerköy’de madde bağımlılığı ile mücadele başlatıldı

Yerköy Belediye Başkanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü madde bağımlılığı ile mücadele çalışmaları kapsamında, uyuşturucu, alkol ve maddelerin zararlarının anlatıldığı broşürler dağıttılar.
Belediye başkan Ferhat Yılmaz, Haşim Kılıç Mahallesi Belediye caddesinde kurdukları stantla ve Polis ekipleri, zabıta ekipleri, ilçe merkezindeki kahvehane ve esnafı dolaşarak broşür dağıttı.
Stantta ilçe halkına çeşitli bilgilendirme yapan Başkan Yılmaz, çocukların kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için anne ve babalarının dikkatli davranmasını gerektiğin söyledi.
Yılmaz, şu ifadelerde bulundu:
“Biliyoruz ki uyuşturucu ile mücadele sadece emniyet birimlerimizin görevi değil, bu mücadele en başta aileleri aydınlatarak, toplumda farkındalık uyandırarak, gençleri bilinçlendirerek ve halkımızın desteğini arkamıza alarak yapılabilir. Uyuşturucu ile mücadele il ve ilçe koordinasyonu bünyesinde yer alan bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte uyuşturucu ile mücadelede tempomuzu daha da arttırmalıyız. Bu konuda en başta ailelerimiz olmak üzere, bizlere ve herkese çok önemli görevler düşüyor. Etkin ve sonuç alacağımız yol ve yöntemlerle bu konuda daha dikkatli ve kararlı olmak durumundayız. Özellikle ailelerin uyuşturucu konusunda çok hassas davranması gerekiyor. Bu konuda en fazla yük ailelerimize düşüyor. Uyuşturucuya bulaşan çocuklarımızı kısa sürede kurtarmamız ve hiç bulaşmamış çocuklarımızı da bu konuda sürekli uyarıp uzak durmasını sağlamamız gerekiyor. Belediye olarak bunun için ne gerekiyorsa yapacağız.” diye konuştu.
Yılmaz, gerçekleşen konuşma sonrası stantta gelen vatandaşlara broşür dağıttı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji