YouTube

  • DOLAR
    %-0,16
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,66
  • BIST
    %-0,05
YERKÖY’DE MEHTERANLI AÇILIŞ

YERKÖY’DE MEHTERANLI AÇILIŞ

Yerköy’de faaliyetini sürdüren Gün Işığı ve Yardımlaşma Derneği tarafından kurulan “Fetih Gençlik Merkezi” mehteranlı açılış yapıldı.
12102013gencHaşim Kılıç mahallesinde açılışı gerçekleşen “Fetih Gençlik Merkezine” Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Emniyet Müdürü Erdal Tepe, Başhekim Dr. Sayit Usul, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Mehter takımının gösterileri ve dualarla açılışı gerçekleşen “Fetih Gençlik Merkezinin” açılışında konuşma yapan dernek başkanı Bahattin Karabulut Yozgat Valiliği bünyesinde yürütülen SODES kapsamında oluşturulan projenin kabul edilmesi ile  “Fetih Gençlik Merkezinin “ açıldığını ifade etti.
Amaçlarının Yerköy öğrencilerine akademik, kültürel, sosyal ve sportif etkinliklere katıla bilecekleri bir ortam oluşturmak olduğunu ifade eden Karabulut, hedeflerinin milli ve manevi değerlere bağlı bir nesil yetiştirmek olduğunun söyledi.
Karabulut’un konuşması sonrası Fetih Gençlik Merkezi koordinatörü Halit Araoğlu merkez’in çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
mehteranli

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji