YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %3,10
Yerköy’de “Merkezi Randevu Sistemi”ne başlandı

Yerköy’de “Merkezi Randevu Sistemi”ne başlandı

Yerköy Devlet Hastanesi’nde, Merkezi Hastane Randevu Sistemi başladı.
08042013dhYerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul, Sağlık Bakanlığı bünyesindeki hastanelerde, randevu alımını daha kolay ve hızlı hale getirmek için mobil uygulamasının Yerköy Devlet Hastanesinde de uygulanmaya başlandığını ifade etti.
Vatandaşların hekimlerden daha iyi hizmet alabilmesi ve muayene sırası beklememeleri için “Merkezi Randevu Sistemine” geçildiğini söyleyen Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul, Yerköy Devlet Hastanesinde yeni bir birim oluşturularak hastalara yardımcı olmak maksadıyla internet üzerinden “Merkezi Randevu Sisteminden” randevu almaları için poliklinik katına bir personel görevlendirildiğini ifade etti.
Usul, “ Sağlık Bakanlığımız bünyesindeki hastanelerden randevu alımını daha kolay ve hızlı hale getirmek için mobil uygulama başlatılmıştır. Kısa adı MHRS yani Mobil olan Hastane Randevu Merkezi Mobil Uygulaması, mobil telefonlar ve tabletler için özel olarak tasarlanmış olup hem uygulamanın kendisi hem de randevu almak ücretsizdir.
Hastane randevusu alımında mevcut uygulamalar olan ALO 182 ve internet üzerinden randevu alımına ek olarak başlatılan MHRS Mobil uygulaması, IOS ve Android işletim sistemine sahip mobil cihazların uygulama marketlerinden indirilerek kullanılabilmektedir.
Çok yakında Blacberry işletim sistemine sahip mobil cihazlar da aynı kapsamda olacaktır. Vatandaşlarımız, MHRS Mobil uygulamasını kullanarak, Sağlık Bakanlığına bağlı devlet hastanelerinde, ağız ve diş sağlığı hastaneleri ve merkezlerindeki istedikleri hekimden, istedikleri tarihe randevu alabilir, gidemeyecekleri randevularını iptal edebilir ya da randevu bilgilerini kontrol edebilirler.
MHRS Mobil uygulamasının yanı sıra internet üzerinden www.hastanerandevu.gov.tr adresi kullanılarak ya da ALO 182 MHRS Çağrı Merkezi aranarak da randevu alınabilmektedir.
Vatandaşlarımız bir gün öncesine istediği poliklinikten randevu alabilir ve aldıkları randevuyu 30 dakika içerisinde iptal edebilirler. Bir vatandaş aynı gün içerisinde 2 poliklinikten ayrı saatlerde randevu alabilir ve sıra beklemeden randevu saatinde muayenesini gerçekleştirebilir.
Vatandaşlarımızın, hastanemizden aldığı randevu zamanından 30 dakika önce hastanemizin hasta kabul bölümüne başvurması gerekmektedir.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji