YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %0,07
  • ALTIN
    %0,30
  • BIST
    %-1,36
Yerköy’de “Meslekleri Tanıyalım Projesi” Başladı

Yerköy’de “Meslekleri Tanıyalım Projesi” Başladı

80.Yıl Yerköy İlköğretim Okulu Proje Koordinasyon Birimi tarafından planlanan ve hayata geçirilen “Meslekleri Tanıyalım” projesinin ilk uygulaması yapıldı. 
26032012dr80.Yıl İlköğretim Okulu, Öğretmen Kenan Uçarsu Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirilen “Söyleşi” ile başlayan proje hakkında bilgi veren, 80.Yıl Yerköy İlköğretim Okulu Rehberlik Öğretmeni Fatma K.Doğan “8.sınıf öğrencilerimize ileride tercih etmeyi düşündükleri meslekleri tanıtmak ve onlara bu meslekler hakkında bir ön bilgi vermek için o meslek kolunda görev yapan insanlardan birkaçını haftalık olarak okulumuza davet etmeyi ve onlarla söyleşiler yapmayı planlıyoruz.
Bu bağlamda ilk meslek grubu olarak doktorları seçtik. Yerköy Devlet Hastanesinde görev yapan Psikiyatri Uzmanı Dr. Görkem Meşe ve Dr. Ömer Duran saolsunlar bizleri kırmayarak okulumuza geldiler ve öğrencilerle çok hoş bir sohbet gerçekleştirdiler.” dedi.
Yaklaşık bir saat süren ve oldukça samimi bir ortamda geçen söyleşiden hem öğrencilerin hem de doktorların oldukça memnun kaldıklarını belirten Doğan “ Öncelikle okulumuza kadar zahmet edip gelen ve bizlerle doktorluk mesleğine dair tecrübelerini paylaşan değerli doktorlarımıza ve söyleşiye katkılarından dolayı Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sait Usul beyefendiye teşekkür ediyoruz.
Proje kapsamında ilerleyen günlerde farklı meslek gruplarından birçok ismi okulumuzda misafir edip onlarla söyleşiler gerçekleştirmeyi planlıyoruz.”dedi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji