YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %1,05
  • BIST
    %2,62
Yerköy'de Meyve Fidanları Toprakla Buluşacak

Yerköy'de Meyve Fidanları Toprakla Buluşacak

Yerköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından dağıtılan 750 fidan, 13 köy de toprakla buluşacak. 
17032012fidanYerköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından ilçe merkezine bağlı ve 13 köyde, 750 fidan dikimi için çiftçiye verildi.
Bahar ayı ile birlikte binlerce fidanı toprakla buluşturmaya hazırlanan Yerköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, ilk adımı 650 kiraz ve 100 adet ayva dikimi için ilk adımı attı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hayrettin Çelebi,  çiftçilere verilmek üzere ilk etapta 100 adet ayva ve 650 kiraz fidanı olmak üzere toplam 750 adet fidan satışının yapıldığını söyledi.
Hayrettin Çelebi, bu fidanların sonbahar döneminde kullanılmak üzere çiftçilerin kullanımına sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, ” Yerköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüze müracaat eden 13 çiftçimize Kiraz ve Ayva fidanlarını dağıtmış bulunmaktayız.
Müdürlüğümüze müracaat eden, 13 köyden çiftçimiz için 100 adet ayva ve 650 adet kiraz olmak üzere toplam 750 adet fidan vermiş bulunmaktayız.
Bizden fidan talebinde bulunan çiftçilerimize sadece dağıtım yapmakla kalmıyoruz. Aynı zamanda özellikle Yerköy ilçemiz ve köylerimizde fidan dikimi yapan çiftçilerimizle birlikte ciddi çalışmalar yapılmaktayız. ” dedi.
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji