YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköy’de Narkotim boş durmuyor

Yerköy’de Narkotim boş durmuyor

Kısa bir süre önce ilçemizde faaliyet göstermeye başlayan Narkotim ekipleri, uyuşturucu madde satıcılarına göz açtırmıyor.
11072015narkotimAlınan bilgiye göre, KOM Şube Müdürlüğü ve Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Bağlarbaşı Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde 3 şüpheli şahısın tavırlarından şüphelenmesi üzerine şahısları takip etmeye başladı.
Kısa süre sonra şahısların durdurulması üzerine, şüpheli şahıslar ekiplere zorluk çıkartıp, ekiplerle tartışmaya başladıktan sonra kaçmaya başladılar.
Şahıslardan K.B.(22) kaçtığı sırada üzerine bulunan sigara paketini çalılık alana attığını fark eden ekipler, paketten 5 adet olmak üzere 4’ü naylon poşet içerisinde satıma hazır vaziyette, diğeri ise pide fırını yazılı olan sarı kâğıt içerisinde satışa hazır 1 fişek esrar maddesi ele geçirdi.
Şüphelerin olay yerinden uzaklaşması üzerine K. B. (22) Yerköy Devlet hastanesi mevkiinde gözaltına alındı.
Olay sonrası 5 fişek halinde 4.6 gram ağırlığında esrar madde ele geçirilirken, şüpheli K. B. (22) emniyetteki işlemleri sonrası, Yerköy Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

4 yorum

  1. Yıllardir yapilmasi gereken yeni yapiliyor buda sayin genel mudurumuzun sayesinde olsa gerek .ailelerin dogru duzgun gezebilecegi bir yer yok . O park da olay oldu olali aksam kimse ailesi ole cikmak istemiyor . Temizlenmeleri cok guzel oldu zehir tacirlerine firsat vermeyelim sikayet edelim goz yummayin lutfen bugun baskasinin cocugu bulasir yarin sizin ki .

  2. uyuşturucu illeti tüm dünyayı tehdit altına alıyor gençlik potansiyel olarak uyuşturucuya bulaşıyor herkesin birbirini tanıdığı küçük yerleşim bölgesinde uyuşturucu kullanan e satıcıların bu kadar rahat olması birazda duyarsız toplum yapımızdan ve yöneticilerimizden kaynaklanıyor gençlerin ve ailelerin daha aktif olabileceği sosyal hizmetlerin (park aile çay bahçeleri,görecelik yerler ve spor sahalarının ) belediyemiz ve ilçe özel idaremiz kaymakamımız lütfen biraz daha duyarlı olalım her kötü niyetli bireyin takipcisi olamıya biliriz ama onlarıda topluma kazandıra biliriz.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji