YouTube

  • DOLAR
    %0,04
  • EURO
    %0,01
  • ALTIN
    %0,05
  • BIST
    %-0,50
Yerköy’de oda başkanları yemekte buluştu

Yerköy’de oda başkanları yemekte buluştu

4 Mayıs 2014’te yapılacak olan Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı (ESOB) seçimlerinde adaylığını açıklayan Yozgat ESOB Başkanı Latif Altın, Yerköy ilçe esnaf odaları başkanlarıyla bir araya geldi.
29042014yemekYerköy Bakkallar Sebzeciler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı İsmail Bulut,  Kasaplar ve Lokantacılar Odası Başkanı Mustafa Özdemir, Maden İşleri Odası Başkanı Hacı Şeker, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Demir, Kahveciler Ve Berberler Odası Başkanı Çelebi Kılıçay ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğini yaptığı toplantıda oda başkanları görüş alışverişinde bulundu.
Toplantıda konuşan Yozgat ESOB Başkanı ve başkan adayı Latif Altın, birlikten gücün doğacağı anlayışıyla çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Yozgat genelinde bulunan tüm odalarımızı ziyaret edip birlik ve beraberlik çağrısında bulunuyoruz. En çok dikkatimi çeken olay bugüne kadar odalarımız hiç bir şekilde bir araya gelmemiş. Oysa birlikte her zaman güç vardır. Bizim başkan seçilmemiz ile birlikte tüm odalarımızla birlikte çalışıp hem esnafımızın hem de odamızın sorunlarını daha kolay çözebileceğiz” dedi.
4 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde başkan seçilmesi durumunda Yozgat ESOB ve bağlı kuruluşların başkan ve yönetim kurullarını bir araya toplayıp esnafların sıkıntılarını daha çabuk ve net çözüme ulaştırılması için toplantılar yapılacağını dile getiren Altın, “Bana verdiğiniz destekten dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.Başkanlık koltuğuna oturduğumuz günden sonra sizlerle yine bir araya geleceğiz ve sorunların çözümü için tüm gücümüzle çalışmalarımızı omuz omuza devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.
Yerköy oda başkanlarının ayrı ayrı söz aldığı toplantıda Latif Altın’a tam destek verdiklerini belirterek: “Bildiğiniz üzere 04 Mayıs 2014 tarihinde Yozgat Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği olağan genel kurulu yapılacaktır. Bugün burada il ve ilçelerimizi temsilen çıkardığımız ve desteklediğimiz Latif Altın’a olan güvenimizi ve gönül bağımızı yazılı basınla ve değerli okuyucularımızla paylaşmak istedik. Bu destek seçim gününe kadar artarak devam edecektir. Gücünü oturduğu koltuktan değil, gücünü oturduğu koltuğa verebilecek genç, dinamik, dürüst esnaf ve sanatkarın alın terinin kıymetini bilen, birilerinin kuklası olmayıp, uzaktan idare edilen değil, idare eden bir başkanla, ilçeleri Yozgat’tan kopartan değil ilçe ekonomilerini Yozgat’a getirmeye çalışacak bir başkanla Latif Altın’la bu seçimlerde beraberiz” dediler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji