YouTube

  • DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %0,12
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %-0,06
Yerköy'de ödüllü atık pil toplama kampanyası başlatıldı

Yerköy'de ödüllü atık pil toplama kampanyası başlatıldı

Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği sosyal sorumluluk görevini yerine getirmek amacıyla öğrencilere yönelik ödüllü bir kampanya başlattı.
29102013pilKampanya hakkında bilgi veren dernek başkanı Bahattin Karabulut “Atık piller toprağa karışması; denizlere, akarsulara atılması durumunda içerdikleri kimyasal maddeler sebebiyle çevrenin kirlenmesine yol açabilmektedir. Ancak bu kirlenme kısa sürede gerçekleşmeyip yapılan araştırmalarda 5-15 yıl gibi bir süre de etkisini gösterdiği doğrulanmıştır. Öğrencilerimize çevre bilinci kazandırmak ve daha duyarlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak amacıyla pil toplama kampanyası düzenlemeye karar verdik.” dedi.
Gün Işığı Derneği olarak SODES kapsamında açmış oldukları Fetih Gençlik Merkezi (FGM)’nde bulunan öğrencilerle kampanyaya başladıklarını vurgulayan Karabulut “1 Kasım’dan başlayıp 30 Hazirana kadar ilçemizde bulunan bütün öğrencilerimizin katılabileceği kampanyayı cazip hale getirmek için ödüllü yaptık.’Beş pil getir, çikolatayı götür’ sloganıyla başladığımız kampanyamızda 5 pil getiren her öğrencimize ödül olarak çikolata vereceğiz” şeklinde konuştu.
Kampanya kapsamında toplanan pillerin doğaya zarar vermeden imha edilmesi için pil toplama merkezlerine göndereceklerini ifade eden Bahattin Karabulut kampanya görsellerini ve pil kumbaralarını en kısa sürede okullara ulaştıracaklarını belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji