YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %0,04
  • ALTIN
    %0,20
  • BIST
    %-1,25
Yerköy’de öğrenciler “Bilge Kunduz Etkinliğine katıldı”

Yerköy’de öğrenciler “Bilge Kunduz Etkinliğine katıldı”

14122017okul
Bilge Kunduz Etkinliğine katılan öğrencilere sertifikaları takdim edildi.
Nurdoğdu Ortaokulu öğrencileri uluslararası enformatik ve bilgi-işlem düşünme etkinliği olan Bilge Kunduz – 2017´de yerlerini aldılar.
Etkinlik sorumlusu Fahretin Kaya, öğrencilerin bilgisayar bilimini ve bilgi işlemsel düşünmeyi her yaştan öğrenciye öğretmek amacı ile oluşturulmuş, bu konudaki farkındalıkları attırırken eğlendirmeyi de önemseyen uluslararası bir etkinlik olan Bilge Kunduz etkinliğine ilk defa katıldıklarını söyledi.
Bu etkinlik aracılığıyla öğrenciler birçok ülkeden aynı dönem öğrencilerin enformatik ile ilgili yeteneklerini test eden çevrimiçi bir araçta buluşarak kendilerini kıyaslama imkanı bulduklarını ifade eden Kaya şu ifadelerde bulundu:
“Nurdoğdu Ortaokulu olarak ilklerin ve yeniliklerin okuluyuz.İlk olarak  2004 yılında Litvanya’da düzenlenen uluslararası enformatik etkinliğinden hafta içinde haberimiz oldu. Okulumuzda Sosyal Etkinliklerden sorumlu olan öğretmenlerimiz çok hızlı bir şekilde programlama yaparak 13 – 17 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenen etkinliğe öğrencilerimizin katılmasını sağladılar. Böylelikle öğrencilerimiz başlangıcından bu yana, birçok Avrupa ülkesi 500.000’den fazla öğrencinin katıldığı ve hala da katılmaya devam ettiği etkinlikte yerlerini aldılar. Özveri ve gayretlerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Uluslararası bir etkinlikte öğrencilerin yer almasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Kaya etkinlik tamamlandıktan sonra öğrencilere ait sonuçların kendileriyle paylaşıldığını ve katılım belgelerinin verildiğini söyledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji