YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %-0,16
  • ALTIN
    %0,04
  • BIST
    %2,24
Yerköy’de Öğrenciler “Bir Kitapta Sen Koy” Kampanyasına Destek Oldu

Yerköy’de Öğrenciler “Bir Kitapta Sen Koy” Kampanyasına Destek Oldu

Yerköy ilçesinde Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından SODES kapsamında kurulan Fetih Gençlik Merkezi öğrencileri Sorgun Türk Telekom Anadolu Lisesinin başlattığı kütüphane kurma kampanyasına topladığı kitaplarla destek oldu.
18032014kitapSorgun Türk Telekom Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Ömer Faruk Ünalan’ın sosyal medya üzerinden başlattığı “Bir Kitapta Sen Koy” etkinliğine duyarsız kalmayan öğrencilerin topladığı kitaplar dernek yöneticileri tarafından kampanya sorumlularına teslim edildi.
Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği genel sekreter yardımcısı Fahrettin Kaya yaptığı açıklama da “Derneğimiz bünyesinde açmış olduğumuz gençlik merkezimizde öğrencilerimizin sadece akademik değil sosyal yönden de gelişmesine yönelik etkinlikler planlıyoruz. Bu nedenle doğru olduğuna inandığımız bütün kampanyalara elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda Sorgun’daki kardeşlerimizin kütüphane kurmaya yönelik kampanyasına Yerköy’den getirdiğimiz kitaplarla bir nebze olsun katkı sağlamaya çalıştık. Umarım kitaplar öğrencilerimiz için faydalı olur” dedi.
Fetih Gençlik Merkezinde değerler eğitimine ve öğrencilerin karakter gelişimine uygun birçok etkinlik düzenlediklerini ifade eden Kaya “Bu vesileyle Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak önümüzdeki günlerde bu tür kampanyalara değerler ve karakter eğitimi politikamız doğrultusunda destek olacağımızı belirtiyor ve kampanyaya destek olan öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji