YouTube

  • DOLAR
    %-0,03
  • EURO
    %-0,09
  • ALTIN
    %0,67
  • BIST
    %1,77
Yerköy'de Öğrenciler Cami Ziyaret Ettiler

Yerköy'de Öğrenciler Cami Ziyaret Ettiler

80.Yıl Yerköy Ortaokulu 5.sınıf öğrencileri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi kapsamında mahallelerinde bulunan Gültepe Camiini ziyaret ettiler.
27032013hocaCamii ziyareti hakkında bilgi veren DKAB öğretmeni Halit Arapoğlu,“ 5.sınıflarda işlediğimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi konularından birisi camiyi tanıyalım başlığını taşıyordu. Biz de bu başlığı sadece sınıfta teorik olarak değil mahallemizin camisini ziyaret ederek pratik olarak işlemek istedik. Bu sebeple mahalle camimizi ziyaret edip hem camide görevli hocamızla görüştük hem de bu konuyu bizzat yerinde yani camide işledik. ” dedi.
Camii görevlisi Abbas Şahin’in öğrencileri tek tek kapıda karşılayarak onlara çikolata ikram etmesinden çocukların oldukça mutlu olduğunu söyleyen Arapoğlu “ Hem cami imamının nazik ve güler yüzlü tutumu hem de öğrencilerimizin sınıf ortamında çıkarak farklı bir mekânda ders işlemesi ziyaretin son derece verimli geçmesini sağladı. Bunun için cami görevlimize teşekkür ediyor iki senedir gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimize önümüzdeki yıllarda da devam etmeyi düşünüyoruz.” dedi.
Cami ziyaretinden son derece memnun kalan öğrenciler cami bahçesinde biraz vakit geçirip imamla vedalaşarak okullarının yolunu tuttular.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji