YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %-0,04
  • ALTIN
    %1,45
  • BIST
    %3,10
Yerköy’de Öğrenciler Emniyet’i Ziyaret Etti

Yerköy’de Öğrenciler Emniyet’i Ziyaret Etti

80.Yıl Yerköy İlköğretim Okulu Öğrencileri Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümü sebebiyle İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Emniyet Müdürü nezdinde tüm emniyet çalışanlarının günlerini kutladılar
12042012egitimpolisYerköy İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Demirel ve yardımcısı İbrahim Cibelik tarafından karşılanan öğrencilere çikolata ikram edildi.
İlçe Emniyet Müdürü ve yardımcısıyla bir süre sohbet eden öğrencilere polislik mesleği ve emniyet birimleri hakkında bilgi verildi.
80.Yıl Yerköy İlköğretim Okulu Rehber Öğretmeni Fatma Kezban Doğan’da “Polis Haftası” münasebetiyle gerçekleştirdikleri ziyaretten hem öğrencilerin hem de emniyet çalışanlarının oldukça memnun kaldığını ayrıca bu sene uygulamaya koydukları “Meslekleri Tanıyalım Projesi” kapsamında önümüzdeki günlerde ilçe emniyetinden gelecek polislerin 8.sınıf öğrencilerine meslekle ilgili bilgi vereceklerini ifade etti.
Her hafta bir meslek grubunun tanıtıldığı Meslekleri Tanıyalım Projesine desteklerinden dolayı İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Demirel’e teşekkür ettiklerini ifade eden Doğan “ 167. kuruluş yılında her zamankinden daha güçlü ve dünyada da önemli bir konuma sahip olan emniyet teşkilatımızın kuruluşunu, zor şartlar altında görev yapan bütün emniyet çalışanlarımızın haftasını kutluyoruz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji