YouTube

  • DOLAR
    %-0,16
  • EURO
    %0,34
  • ALTIN
    %0,51
  • BIST
    %-0,05
Yerköy’de Öğrenciler Hacivat – Karagöz’le Eğlendi

Yerköy’de Öğrenciler Hacivat – Karagöz’le Eğlendi

Yerköy ilçemizde bulunan Nurdoğdu Ortaokulu öğrencilerine yönelik “Hacivat Karagöz Oyunu” ve ilizyon gösterisi sergilendi.
10032015karagozÖzel bir organizasyon firmasının düzenlediği gösteride öğrenciler gönüllerince eğlenme imkânına sahip oldular.
“Hacivat Karagöz Oyunu” ve ilizyon gösterisi hakkında bilgi veren Nurdoğdu Ortaokulu müdürü Halit Arapoğlu “ Bu yıl okulumuzda öğrencilerimize sadece akademik değil sosyal ve kültürel etkinlikler de düzenliyoruz. Bunun yansıması olarak kültürümüzde önemli bir yere sahip olan Hacivat – Karagöz oyunu bugün öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilerimiz bu oyun sayesinde kısa da olsa derslerin stresinden kurtulma ve sınav atmosferinden uzaklaşarak bir nebze olsun rahatlama fırsatı buldular. Umarım öğrencilerimizin duygu ve düşünce dünyasında da istendik değişiklikler olur .” dedi.
“Hacivat Karagöz Oyunu”ndan öğrencilerin son derece memnun kaldıklarını vurgulayan Arapoğlu ilerleyen günlerde bu tür sosyal-kültürel etkinliklere ağırlık vereceklerini sözlerine ekledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji