YouTube

  • DOLAR
    %0,43
  • EURO
    %0,23
  • ALTIN
    %0,38
  • BIST
    %-0,06
Yerköy’de öğrenciler liseleri gezdi

Yerköy’de öğrenciler liseleri gezdi

Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri ilçelerinde bulunanüst eğitim kurumlarını ziyaret etti.
07042016okulNurdoğdu Ortaokulu idareci ve öğretmenleri rehberliğinde gerçekleşen etkinlikle öğrenciler ilçelerindeki liseleri tanıma imkânı buldular.
Etkinlik hakkında bilgi veren Nurdoğdu Ortaokulu Müdürü Halit Arapoğlu “Bilindiği üzere 8.sınıf öğrencilerimiz bu yıl girecekleri TEOG sınavı sonrasında bir tercihte bulunacaklar. Bizlerde öğrencilerimizin tercihte bulunacağı liseleri onlara tanıtmak için bu etkinliği düzenledik. Yerköy ilçemizin güzide eğitim kurumları olan Yerköy Fen Lisesi, Şehit Mehmet Tez Anadolu Lisesi ve İbn-i Sina Sağlık Meslek Lisesine bir gezi düzenledik” dedi.
Ziyaretten öğrencilerin son derece memnun kaldığını ve okullar hakkında bilgi edindiğini vurgulayan Halit Arapoğlu “Umarız bu ziyaret sayesinde öğrencilerimiz doğru ve isabetli bir tercih yaparlar. Ayrıca öğrencilerimizi okul ziyaretlerinde çok güzel bir şekilde ağırlayan ve rehberlik yapan Yerköy Fen Lisesi, Şehit Mehmet Tez Anadolu Lisesi ve İbn-i Sina Sağlık Meslek Lisesi idarecilerine öğrencilerimiz adına teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji