YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %0,80
Yerköy’de Öğrenciler Peygamberimize İngilizce Mektup Yazma Yarışmasına Katıldı

Yerköy’de Öğrenciler Peygamberimize İngilizce Mektup Yazma Yarışmasına Katıldı

Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından SODES kapsamında açılan  Fetih Gençlik Merkezi (FGM) öğrencileri Peygamberimize olan sevgilerini İngilizce ifade etmenin mutluluğunu yaşadılar.
25022014gunYarışma hakkında bilgi veren Fetih Gençlik Merkezi İngilizce Öğretmeni Osman Gül “ Hem İngilizce hem de kendi değerlerimizi öğreniyoruz ” sloganıyla İngilizce hikaye kitapları çıkaran bir yayınevinin bu yıl Nisan ayındaki Kutlu Doğum programı için Türkiye geneli bütün ortaokul öğrencilerinin katılacağı ”Letters to the Prophet Muhammed (p.b.u.h) from little hearts” [Minik Kalplerden Hz. Muhammed’e (sav) Mektup] isimli bir yarışma düzenlediğini internetten öğrendik. Bizlerde FGM öğrencilerimizin hem dil becerilerinin gelişmesi hem de Peygamber efendimizi öğrenmeleri için bu yarışmaya katılmaya karar verdik .” dedi.
Minik, temiz ve güzel kalplerin Peygamberimize sevgilerini, saygılarını ve özlemlerini İngilizce olarak ifade ettiklerini belirten Gül “Yarışmaya gönderilenler arasından seçilen mektuplar öğrencilerin fotoğrafları, sınıfları ve okulları yazılarak yayınevi tarafından kitap haline getirilecek. Öğrencilerin oylarıyla seçilen 1, 2 ve 3. mektubun yazarı ve danışman öğretmeni para ödülüyle ödüllendirilecektir. FGM olarak böylesi bir yarışmaya katıldığımız için son derece mutluyuz. ” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji