YouTube

  • DOLAR
    %0,07
  • EURO
    %-0,07
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %-1,37
Yerköy’de Öğrenciler Şehit Ailesini ve Yerköy Şehitliğini Ziyaret Etti

Yerköy’de Öğrenciler Şehit Ailesini ve Yerköy Şehitliğini Ziyaret Etti

Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından SODES kapsamında açılan Fetih Gençlik Merkezi(FGM) öğrencileri öğretmenleriyle beraber “18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi” dolayısıyla Şehit Piyade Uzman Çavuş İbrahim Yıldız’ın ailesini ziyaret etti.
27032014ogrenciFGM öğrencileri Fen ve Teknoloji Öğretmeni Sebahattin Bircan eşliğinde 22 Ağustos 2012 tarihinde Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında askeri konvoyun geçişi sırasında mayın patlamasının ardından çıkan çatışmada şehit düşen İbrahim Yıldız’ın babası Halil Yıldız ve Sema Yıldız’ı evlerinde ziyaret ettiler. Şehit ailesini ziyaret ederek onlara bir nebze destek olmaya çalıştıklarını ifade eden FGM Fen ve Teknoloji Öğretmeni Sebahattin Bircan, şehitlik makamının İslam Dini’nde önemli bir yeri olduğunu belirterek, “Şehit bir evlat sahibi olmak kimseye nasip olmaz, şehit ailesi olmak, şehit yakını olmak, bir şereftir. Ne mutlu sizlere. Yüce Türk devleti ve Türk milleti sizlerden gurur duyuyor. Huzur ve güvenimizi vatan uğruna canını feda eden evlatlarımıza, evlatlarına helal süt emziren annelerimize borçluyuz. Yüreğinizdeki acıyı alnınızda gurur ve onur tacı olarak görüyoruz” dedi.
Bir süre aileyle sohbet eden öğrenciler daha sonra hep beraber Yerköy Şehitliğine gitti. Burada Yasin suresi okunduktan sonra tüm şehitlerimiz için dualar edildi. Şehitlik Ziyareti sonrası aileyle vedalaşan öğrenciler şehitlikten ayrıldılar.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji