YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %0,52
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %0,80
Yerköy'de Öğrenciler SODES Projesi Kapsamında Sinemaya Gitti

Yerköy'de Öğrenciler SODES Projesi Kapsamında Sinemaya Gitti

Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 200 öğrenci sinemaya götürdü.
29042014gezi“Gençlik Merkeziyle Hayallerime Ulaşıyorum” projesi kapsamında açılan Fetih Gençlik Merkezi öğrencileri düzenlenen etkinlik ile hem “Hz. Nuh” filmini izleme hem de Yozgat’ı gezme imkânı buldu.
Gezi sorumlusu Sebahattin Bircan, Fetih Gençlik Merkezinin öğrencilerin akademik gelişimlerine yönelik faaliyetler yaptıklarını söyledi.
200 öğrencinin SODES projesi kapsamında tamamen ücretsiz olarak Yozgat’a götürüldüğünü vurgulayan Bircan şunları kaydetti:
“Bu yıl derneğimiz tarafından açılan Fetih Gençlik Merkezinde sadece öğrencilerimizin akademik gelişimlerine yönelik faaliyetler yapmıyoruz. Aynı zamanda onların sosyal ve ahlaki gelişimlerine uygun etkinlikler düzenlemeye gayret ediyoruz. Bu etkinliğimiz de merkezimizde gençlerimize yönelik düzenlediğimiz sayısız sosyal etkinliklerden sadece biridir. Bu etkinlikte öğrencilerimizin ulaşım, iaşe ve film izleme bedeli derneğimiz tarafından proje kapsamında karşılanmıştır. Yerköy ilçesinde kalabalık bir öğrenci grubuyla böylesine bir etkinliği gerçekleştirmemizde katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde yine proje kapsamında öğrencilerimize

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji