YouTube

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %-0,07
  • ALTIN
    %0,12
  • BIST
    %-0,05
Yerköy’de Öğrenciler Yaşlıları Ziyaret Etti

Yerköy’de Öğrenciler Yaşlıları Ziyaret Etti

Nurdoğdu Ortaokulu öğrencileri  “Yaşlılara Saygı Haftası” münasebetiyle mahalle büyüklerini ziyaret etti.
01042015yasliNurdoğdu Ortaokulu Aday Öğretmeni Kübra Avcı rehberliğinde gerçekleşen etkinlikle öğrenciler büyüklerinin tecrübelerinden faydalanma fırsatı buldular.
Ziyaret hakkında bilgi veren Nurdoğdu Ortaokulu Aday Öğretmeni Kübra Avcı,  “Bilindiği üzere her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız büyüklerimize, sevgi ve saygıyı dile getirmek için 1982 yılında Dünya sağlık Örgütü tarafından 18-24 Mart tarihleri arası Yaşlılara Saygı Haftası olarak ilan edilmiştir. Ülkemizde de her yıl 18-24 Mart tarihleri arası Yaşlılara Saygı Haftası olarak kutlanmaktadır. Bizler de bu kapsamda öğrencilerimizle mahalle büyüklerimizi ziyaret ederek onlara olan saygı ve sevgimizi bir nebze olsun göstermek istedik.” dedi.
Ziyaretten mahalle büyüklerinin son derece memnun kaldığını ifade eden Kübra Avcı “Umarız bu ziyaret sayesinde öğrencilerimiz büyüklerimizin hayat tecrübelerinden faydalanırlar. Bugün ziyaret ettiğimiz büyüklerimizin bir zamanlar kendi yaşlarında olduklarını unutmaz ve onlarla olan sohbetimizden gerekli hayat dersi çıkarırlar.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji