YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %0,25
  • ALTIN
    %0,12
  • BIST
    %0,80
Yerköy'de Öğrencilerden “1 Şiir 1 Yetim” Projesine Destek

Yerköy'de Öğrencilerden “1 Şiir 1 Yetim” Projesine Destek

Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Yerköy’de SODES kapsamında açılan Fetih Gençlik Merkezi (FGM) öğrencileri, harçlıklarından biriktirdikleri paralarla “1 Şiir 1 Yetim Projesi” için hazırlanan albümü satın alarak projeye destek oldular.
211220131e1“1 Şiir 1 Yetim Projesi” doğrultusunda beğenilen sanatçıların seslendirdiği parçalardan oluşan “Göklerin Titreyişi” albümü satın alan öğrenciler projeye katkı sağladılar.
Yağmur Dergisi ve şairlerinin desteğiyle hazırlanan, bestelerini Umut Mürare’nin yaptığı albüm satışlarından elde edilen gelirin Kimse Yok Mu Derneği  aracılığıyla Afrika’da yetimhane yapımında kullanılacağını ifade eden dernek başkanı Bahattin Karabulut, “Böylesine büyük bir proje içerisinde yer aldığımız için son derece mutluyuz. Yerköy’de ortaokul öğrencilerine yönelik açmış olduğumuz gençlik merkezimize devam eden öğrencilerimizin yardımlaşma ve dayanışmaya yönelik faaliyetlerde yer alması geleceğimiz açısından umut verici bir durumdur. Çocuklarımızın bu tür erdemli davranışları yaşayarak öğrenmesi ve bunu kalıcı hale getirip hayatlarının ilerleyen zamanlarında yardımlaşma faaliyetlerine devam etmesi bizler için önemli bir kazanım olacaktır” dedi.
Fetih Gençlik Merkezi (FGM) öğrencilerinin bu davranışının diğer öğrencilere örnek olmasını ümit ettiklerini ifade eden Karabulut projeye destek veren öğrencilere teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji