YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,30
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
Yerköy’de öğrencilerden anlamlı öğretmenler günü etkinliği

Yerköy’de öğrencilerden anlamlı öğretmenler günü etkinliği

24kasım
Yerköy ilçemizde bulunan Nurdoğdu Ortaokulu öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle “81 Öğretmen 81 Hediye” etkinliği düzenlediler. 
Nurdoğdu Ortaokulu idareci ve öğretmenleri rehberliğinde gerçekleşen etkinlikle öğrenciler her ilden bir tane olmak üzere toplam 81 öğretmene hediye paketi gönderdiler.
Etkinlik hakkında bilgi veren Nurdoğdu Ortaokulu Müdürü Halit Arapoğlu “Okulumuz tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlerimizin moral ve motivasyonlarını arttırmak, öğretmenlik mesleğinin toplumdaki mevcut algısını değiştirip statüsünün yükseltilmesine katkı sağlamak amacıyla “81 Öğretmen 81 Hediye ” isimli Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ulusal bir etkinlik düzenledik. Öncelikle öğretmenlerimizin başvurularını internet adresimiz üzerinden aldık.3140 öğretmenimizin başvurduğu etkinliğimizi 14 Kasım 2017 günü sonuçlandırarak kazanan öğretmenlerimizi kura ile belirledik.Etkinliği kazanan bu 81 öğretmenimize kitap, kalem, kaligrafi ve mektuptan oluşan hediye paketlerini kargo ile gönderdik.”dedi.
Okul olarak böylesi büyük bir etkinliği organize etmekten oldukça mutlu olduklarını belirten Arapoğlu “Umarız bu etkinlik sayesinde öğretmenlerimiz meslek hayatları boyunca unutamayacakları güzel, farklı ve anlamlı bir hediye almış olurlar. Ayrıca toplumda da öğretmenler ve öğretmenlik mesleği hak ettiği değere ve yere ulaşır..” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji