YouTube

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %0,43
  • ALTIN
    %-0,19
  • BIST
    %0,80
Yerköy’de Öğrencilerden  “Kadınlar Günü ” Etkinliği

Yerköy’de Öğrencilerden “Kadınlar Günü ” Etkinliği

Yerköy’de bulunan Nurdoğdu Ortaokulu öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü okullarındaki bayan öğretmenlere karanfil hediye ederek kutladı.
10032015gunÖğrencilerin bu davranışından dolayı son derece memnun olduklarını ifade eden Nurdoğdu Ortaokulu Müdürü Halit Arapoğlu“ İslam kadın’ı cahiliye döneminde düştüğü çirkin durumdan alıp Cennet’i ayaklarının altına sermiş bir dinin adıdır. Biz de bu mükemmel dinin mensubu olarak son dört yıldır “Dünya Kadınlar Günü”nü çiçeklerle, karanfillerle kutluyoruz. Bu konudaki ince düşüncelerinden dolayı öncelikle öğrencilerime çok teşekkür ediyorum. Birçok etkinlikte olduğu gibi bu tür güzel uygulamalara devam ederek bir kurum kültürü oluşturmayı amaçlıyoruz. Umarız bu hedefimize ulaşırız.” dedi.
Öğrenciler ve öğretmenlerin hem motivasyonu hem farkındalık düzeyinin artması açısından bu tür etkinlikleri oldukça faydalı ve yerinde bulduğunu belirten ARAPOĞLU “ Bu vesileyle kurumumuzda çalışan bayan personelimizin ve tüm dünya kadınlarının gününü kutluyorum. Sadece bir gün değil yılın diğer günlerinde de dinimizin ayakları altına cenneti yerleştirdiği kadınlarımızın kıymetinin herkes tarafından bilinmesini ve onlara layık oldukları saygının gösterilmesini canı gönülden istiyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji