YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,30
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %-0,05
Yerköy'de Öğrencilerden Sürpriz Doğum Günü Partisi

Yerköy'de Öğrencilerden Sürpriz Doğum Günü Partisi

80.Yıl Yerköy İlköğretim Okulu 6 – C sınıfı öğrencileri sınıf rehber öğretmenlerinin doğum gününü oldukça farklı bir şekilde kutladılar.
15042013ogrenciÖğretmenlerine doğum gününde sürpriz ve farklı bir kutlama yapmak isteyen öğrenciler bir hafta önceden hazırlıklara başladılar ve kutlama için Duman’ın  “ Senden Daha Güzel ” şarkısını seçtiler. Daha önce bir basketbol takımı için hazırlanan reklamda da kullanılan parçanın sözlerini aralarında paylaşan öğrenciler öğretmenlerinin dersinin beklemeye başladılar. Ders saati gelip öğretmenleriyle rutin olarak ders işlemeye başlayan öğrenciler dersin sonuna doğru sınıf başkanının ayağa kalkıp şarkının ilk cümlesini söylemesinin ardından sırayla şarkının ilk bölümünü söylemeye başladılar. Daha sonra ikinci bölümü de hep bir ağızdan söyleyerek şarkıyı tamamlayan öğrenciler oldukça farklı ve ilginç bir kutlamaya imza attılar.
Şarkının bitmesinin ardından öğrenciler kendilerine manevi babalık yaparak her türlü sıkıntılarıyla ilgilenen Sebahattin öğretmenlerinin doğum gününü tek tek kutladılar. Sınıfça aldıkları hediyeyi öğretmenlerine takdim ederek kendilerine verdiği emeklerden dolayı teşekkür ettiler.
80.Yıl Yerköy İlköğretim Okulu Fen ve Teknoloji 6-C sınıfı rehber öğretmeni Sebahattin Bircan’ın da öğrencilerinin bu vefalı davranışından dolayı son derece mutlu olduğu ve duygulandığı gözlendi. Öğrencilerine doğum gününü unutmadıkları için teşekkür eden BİRCAN, çocukların doğum gününü bu şekilde bir sürprizle kutlamasına oldukça şaşırdığını, hediyelerine de oldukça sevindiğini ama kendisi için asıl hediyenin öğrencileri olduğunu onların her başarısında sevinip gurur duyduğunu belirtti.
Öğretmenlerine hayırlı, uzun ve ailesiyle mutlu bir şekilde geçireceği bir ömür dileyen öğrenciler hatıra fotoğrafının ardından hep beraber doğum günü pastasını kestiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji