YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,34
  • ALTIN
    %1,00
  • BIST
    %1,77
Yerköy’de Öğrencilere Kandil Simidi Dağıtıldı

Yerköy’de Öğrencilere Kandil Simidi Dağıtıldı

Yerköy ilçemiz, 80. Yıl Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine, kandil simidi dağıttı.
17052013simitYerköy 80. Yıl Ortaokulu’nda, Regaib Kandili nedeniyle öğretmen ve öğrenciler kandil simidi dağıtıldı.
Öğretmen ve öğrencilere, Kandil simidi ikram ettiklerini belirten 80. Yıl Ortaokulu Müdürü Bilal Özcan, kandilin ruhuna uygun, öğrencilere ikramda bulunmak istediklerini söyledi.
Geleneklerimizde olan kandil simidi dağıtma adetinin zamanla unutulduğunu bu yüzdende unutulan bu geleneğimizi yeniden hatırlatmak ve yaşatmak adına böyle bir etkinliği düzenlendiklerini ifade eden Özcan, “Öğretmen ve öğrencilerin Regaip Kandili, her türlü arzu ve isteklerimizi, emel ve tutkularımızı, rağbetlerimizi iyiye, doğruya, güzele, faydalı olana, hakka ve hakikate; regaibimizi Rabbimize yöneltmek, bütün işlerimizi Cenab-ı Hakk’ın rızasına uygun hale getirme çabasıdır” dedi.
Üç ayların İslam alemi için manevi güzellik ve bereket kaynağı olduğunu ifade eden Özcan, “Kandilin ruhuna uygun olarak bugün öğrencilerimize küçük ikramlarda bulunmak istedik. Okulumuz içerisinde kandil simidi dağıttık. Bu vesileyle tüm İslam aleminin mübarek Regaip Kandillerini tebrik ediyorum.” dedi.
80. Yıl Ortaokulunda gerçekleşen kandil simidi dağıtımında Yerköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Celal Yılmaz ve Mesut Yazıcı’da katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji