YouTube

  • DOLAR
    %0,36
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %1,62
  • BIST
    %-0,06
Yerköy’de öğrencilere “Kariyer ve eğitim planlama semineri” verildi

Yerköy’de öğrencilere “Kariyer ve eğitim planlama semineri” verildi

Bozok Üniversitesi, kariyer ve eğitim Planlama Seminerleri kapsamında ilk semineri Yerköy ilçemizde lise son sınıf öğrencilerine verdi.
03032016bozokYerköy 80. Yıl Ortaokulu konferans salonunda yapılan seminere Bozok Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Karaca, Bozok Üniversitesi Öğretim üyeleri, Bozok Üniversitesi Öğretim üyeleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü H. Hüseyin Asar, Öğretmenler ve Lise son sınıf öğrencileri katıldı.
Bozok Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Karaca, ilçelerde gençlerle bir araya geldiklerini belirterek, “Bozok Üniversitesi ilimize sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda çok büyük katkılar sağlamaktadır. ÜniversitemizinYozgat merkez başta olmak üzere bütün ilçelerimizle bütünleşmesini, hem ilçe halkının hem öğrencilerin üniversitemizi tanımalarını istiyoruz” dedi.
Karaca, Bozok Üniversitesi 2006 yılında kurulan ve hızla gelişen bir üniversite olduğunu ifade ederek, “Öğrencilerin meslek seçiminde yeteneklerinin ortaya çıkması geleceklerindeki kariyerine katkı sağlayacaktır” diye konuştu.
Seminerde Bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü H. Hüseyin Asar, Bozok Üniversitesini öncelikle Yozgatlı gençlerin tanıması gerektiğini belirterek, “ Önce kendi şehrimizde kendi üniversitemizde okuyalım umarım bu seminerler faydalı olur ve kariyeriniz ve geleceğinize yön bulmada yardımcı olur” dedi.
Seminer Bozok Üniversitesi Öğretim Üyeleri tarafından üniversite öğrenci adaylarına kariyer ve eğitim planlamasına ilişkin dikkat edilmesi gerek hususlar, meslek edinimi ve üniversite tercihlerine ilişkin bilgi verilmesi, Bozok Üniversitesinde yer alan bölümlerin tanıtımı ve soru cevap kısmıyla sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji