YouTube

  • DOLAR
    %0,07
  • EURO
    %-0,07
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %-1,37
Yerköy’de Öğrencilere Kitap Ayracı Hediye Edildi

Yerköy’de Öğrencilere Kitap Ayracı Hediye Edildi

80.Yıl Yerköy Ortaokulu Öğrencilerine Peygamber Efendimizin doğumunun 1442. yıl dönümü münasebetiyle Kutlu Doğum Haftası için özel hazırlanmış kitap ayraçları hediye edildi. 
19042013okulHer yıl 15 – 20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri ile ilgili bilgi veren 80. Yıl Yerköy Ortaokulu Din Kültürü ve A.B öğretmeni Halit Arapoğlu “ Kutlu doğum haftasını okulumuzda elimizden geldiğince o kutlu elçiye yakışır tarzda değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu sene de öğrencilerimizle Kutlu Doğum Haftası kutlamaları için bir dizi etkinlik hazırladık. Öncelikle her sınıfa boyama kâğıtlarından gül bahçesi ve panolar oluşturduk. Bugün de öğrencilerimize kitap ayraçlarını dağıttık. Kutlu Doğum Haftası etkinliklerimiz 40 Çizgi 40 Hadis sergisi ve geleneksel olarak üçüncü kez düzenleyeceğimiz programla devam edecek. En son ise bu haftaya özel video hazırlayacağız.” dedi.
Kutlu Doğum Haftası için özel hazırlanmış kitap ayraçlarının her iki yüzünde birer hadis yer aldığını kaydeden Arapoğlu “Bu yıl ilk defa dağıttığımız ayraçların öğrencilerimiz tarafından sadece kullanılmasını değil öğrencilerimizin ayraçlar üzerinde yer alan hadisleri okuyup bu hadislere uygun davranmalarını bekliyoruz. Umarım bu beklentimiz karşılıksız kalmaz .”dedi.
Öğrencilerin ayraçların hediye edilmesinden dolayı son derece mutlu olduklarını görmenin oldukça güzel olduğunu sözlerine ekleyen Arapoğlu önümüzdeki yıllarda da bu tür yenilikçi etkinliklerle Kutlu Doğum Haftası’nı en güzel biçimde değerlendirmeye çalışacaklarını belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji