YouTube

  • DOLAR
    %-0,04
  • EURO
    %0,13
  • ALTIN
    %-0,12
  • BIST
    %-0,50
Yerköy'de Öğrencilere Kitap Hediye Edildi

Yerköy'de Öğrencilere Kitap Hediye Edildi

Yerköy ilçemizde bulunan Nurdoğdu Ortaokulu öğrencilerine Prof.Dr. İsmail Lütfi Çakan’ın “Kur’an-ı Kerim ’e Göre Peygamberler ve Tevhid Mücadelesi” isimli kitabı hediye edildi.
21012015okulUfka Yolculuk kültür yarışmasının üçüncüsüne katılacak öğrencilere kitapları bugün ücretsiz olarak ulaştırıldı.
Nurdoğdu Ortaokulu Müdürü Halit Arapoğlu,  “ Zinde Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü tarafından düzenlenen Ufka Yolculuk kültür yarışmalarının ilki ilmihal ikincisi de Kur’an-ı Kerim mealinden yapılmıştı. Bu yıl üçüncüsü yapılacak yarışmanın konusu ise Peygamber efendimizin hayatı olarak belirlenmiştir. Bizler de öğrencilerimizin bu yarışma vesilesiyle Peygamberimizin hayatını öğrenip onu örnek almalarını istedik. Bugün de yarışmaya katılacak öğrencilerimize kitapları ücretsiz olarak hediye ettik ” dedi.
Öğrencilere yarışma kitaplarının ücretsiz dağıtılmasında sponsor olan hayırseverlere teşekkür ettiklerini ifade eden Arapoğlu “Umarız bu yarışma sayesinde sadece öğrencilerimiz değil tüm insanlık Efendimizin değerini anlar ve son günlerde yabancı bir dergide ayrıca uzantısı basınımızda çıkan karikatürler aracılığıyla Peygamberimizi itibarsızlaştırma yönündeki beyhude girişimlere bir dur der. Ve yine umarız ki insanlık özgürlükte dâhil sahip olduğu değerleri bir Yetime borçlu olduğunu idrak ederek O’na hakaret etmenin özgürlük olmadığını anlar. ” şeklinde konuştu.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji