YouTube

  • DOLAR
    %0,17
  • EURO
    %0,16
  • ALTIN
    %1,17
  • BIST
    %-0,06
Yerköy’de öğrencilere kitap hediye edildi

Yerköy’de öğrencilere kitap hediye edildi

Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu öğrencilerine Prof.Dr. Mehmet Emin Özafşar’ın “Riyazü’s-Salihinden 1001 Hadis Seçkisi” isimli kitabı hediye edildi.
11122015okulUfka Yolculuk kültür yarışmasının dördüncüsüne katılacak öğrencilere kitapları ücretsiz olarak dağıtıldı.
Nurdoğdu Ortaokulu Müdürü Halit Arapoğlu,  “ Zinde Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü tarafından düzenlenen Ufka Yolculuk kültür yarışmalarının ilki ilmihal ikincisi de Kur’an-ı Kerim meali üçüncüsü de Peygamber Efendimizin hayatından düzenlendi. Bu yıl dördüncüsü yapılacak yarışmanın konusu ise Riyazü’s-Salhin’den Peygamber efendimizin 1001 hadisi olarak belirlenmiştir. Bizler de öğrencilerimizin bu yarışma vesilesiyle Peygamberimizin hadislerini öğrenip onu örnek almalarını istedik. Bugün de yarışmaya katılacak öğrencilerimize kitapları ücretsiz olarak hediye ettik ” dedi.
Öğrencilere yarışma kitaplarının ücretsiz dağıtılmasında emeği geçenlere teşekkür ettiklerini ifade eden Arapoğlu “Umarız bu yarışma sayesinde sadece öğrencilerimiz değil tüm insanlık Efendimizin değerini ve sözlerinin bizler için önemini anlar.Ve yine umarız ki insanlık özgürlükte dâhil sahip olduğu değerleri bir Yetime borçlu olduğunu idrak ederek O’na gereken saygıyı gösterir. ” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji